Select Page

Počinje zvanična prodaja Samsung The Frame i The Serif televizora u Crnoj Gori

Počinje zvanična prodaja Samsung The Frame i The Serif televizora u Crnoj Gori

Foto: Samsung


Podgorica, 27. maj 2020. godine Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu The Frame i The Serif. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unaprijeđuju do 4K kvaliteta.

The Frame | Foto: Samsung

The Frame je nesvakidašnji televizor visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta, koji pretvara svaki dom u pravu galeriju, zahvaljujući umjetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. The Frame televizor dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen, a specijalni režim omogućava prikazivanje umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice. Korisnici mogu sami da izaberu koje će djelo, od klasičnih umjetničkih kolekcija i fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umjetnosti, krasiti njihov uređaj kada je isključen.

Opremljen senzorom pokreta i osvijetljenosti, The Frame televizor detektuje prisustvo korisnika u blizini, kao i količinu svjetlosti u prostoriji, automatski prilagođavajući osvijetljenost ekrana i tonalitet boje, pružajući oku ono što mu najviše prija. Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame posjeduje samo jednu tanku, neprimjetnu vezu koja istovremeno povjezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

The Serif | Foto: Samsung

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif, koji će u Crnoj Gori biti predstavljen u dvije boje – nebeskobijeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomjerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povjezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućava jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korišćenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana.

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja obezbjeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, vještačka inteligencija unaprijeđuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promjenu količine svjetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvijetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.

U Crnoj Gori će The Frame biti dostupan u veličinama od 32 do 75 inča, a početna cijena se kreće od 599 EUR. The Serif ćebiti dostupan sa dijagonalama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1099 EUR.

Više informacija o Samsung Lifestyle 2020 televizorima možete pronaći na:

https://www.samsung.com/rs/tvs/the-serif/highlights/ i

https://www.samsung.com/rs/tvs/the-frame/highlights/.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up