Select Page

Zašto su novi Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3 idealni da odgovore na izazov svakodnevnog koriščenja?

Zašto su novi Samsung Galaxy Z Fold3 i Flip3 idealni da odgovore na izazov svakodnevnog koriščenja?

Foto: Samsung


Sklopi, rasklopi

Svi se sjećamo svog prvog mobilnog telefona, a posebno smo voljeli one „sklopi, rasklopi“ modele. Prvi mobilni telefon nastao je davne 1974. Gotovo 50 godina kasnije tehnologija je zaista doživjela nevjerovatnu ekspanziju pa sada imamo telefone koji svojim izgledom i performansama predstavljaju prava mala čuda tehnologije.

Posljednje „sklopi, rasklopi“ čudo lansirala je kompanija Samsung Electronics. Novi preklopni telefoni  Galaxy Z Fold3 i Flip3 odlikuju se vrhunskom izradom i revolucionarnim performansama kakve Samsung korisnici vole i očekuju.  Šta su novo donijela ova dva premium telefona i da li su spremni da odgovore na izazov svakodnevnog korišćenja?

Samsung korisnici mogu biti prije svega sigurni da su ovi preklopni uređaji napravljeni da traju jer generaciju Galaxy Z odlikuje neprikosnovena izrada.

Z Fold3 i Z Flip3 su prvi preklopni pametni telefoni ikada koji su opremljeni IPX8 otpornošću na vodu, tako da korisnici više ne moraju da brinu ako ih uhvati kiša.  

Oba uređaja su takođe napravljena od novog ojačanog aluminijuma – najčvršćeg aluminijuma ikada upotrijebljenog za Galaxy pametni telefon – uz najjače Corning® Gorilla® Glass Victus™ staklo za zaštitu od ogrebotina i slučajnih padova.

Foto: Samsung Galaxy Fold3

Pored toga, oba uređaja imaju novi zaštitni film od rastegljivog PET materijala preko unutrašnjih ekrana i optimizovane slojeve panela, zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja (interno testiranje je rađeno u odnosu na Galaxy Z Fold2).

Sigurno se pitate može li nastati neki problem ukoliko previše puta rasklopite i sklopite vaš novi Samsung telefon? O tome ne mislite. Da je preklopni mehanizam besprekoran, pokazuje i test Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 pametnih telefona pod pritiskom od 200 000 uzastopnih preklapanja, što je verifikovao Buerau Veritas.

Tu su i ostale karakteristike koje ove telefone čine spremnim za svakodnevno korišćenje.

Revolucionarna skrivena zglobna šarka, prvi put uvedena na modelu Galaxy Z Flip, omogućava ovim uređajima da se, pod bilo kojim uglom ne pomjeraju, za inovativno korisničko iskustvo u Flex režimu rada.

Foto: Samsung Galaxy Flip3

Zahvaljujući poboljšanoj tehnologiji čišćenja, unutrašnje četkice su sada kraće, čime pomažu u odbijanju prašine i drugih čestica, doprinoseći izdržljivosti uređaja  kao i besprekornom korisničkom iskustvu.

Zahvaljujući unaprijeđenoj Sweeper tehnologiji, preklopni mehanizam sada je manji, što pametne telefone štiti od prašine te ostalih sitnih čestica, a ujedno omogućuje  i tanji dizajn. Osim toga, pametni telefoni dolaze i s podrškom za 5nm AP te 5G band.

Na vama je samo da odlučite koja vam boja više odgovara. Model Galaxy Z Fold3 dostupan je na našem tržištu u tri boje: fantomska crna, fantomska srebrna, fantomska zelena, dok je model Galaxy Z Flip3 na raspolaganju u bojama fantomska crna, krem, zelena i lavanda.

I ovo je samo djelić svega novog u Samsung svijetu tehnologije. O ostalim jedinstvenim funkcijama ova dva telefona saznajte na https://www.samsung.com/rs/

PROČITAJTE JOŠ: Bitno je kakav frižider imate u kući: Predstavljamo Samsung Bespoke

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031