Select Page

Bitno je kakav frižider imate u kući: Predstavljamo Samsung Bespoke

Bitno je kakav frižider imate u kući: Predstavljamo Samsung Bespoke

Foto: Samsung


Osluškujući potrebe korisnika, kompanija Samsung Electronics plasira potpuno novu eru prilagodljivih kućnih aparata. Tako je lansiran i Bespoke frižider koji je ubrzo prepoznat i nagrađen nizom prestižnih nagrada za dizajn, i to zlatnom nagradom na Internacionalnom forumu Design Award 2020, kao i srebrnom nagradom i priznanjem „Best-in-Show“ na Međunarodnoj dodjeli nagrada za izvrsnost u dizajnu (IDEA) 2020.

Šta to čini Bespoke frižider jedinstvenim?

Bespoke frižider omogućava vam da personalizujete boju, materijal i module svog frižidera kako bi odgovorili vašim potrebama. Više niste ograničeni samo na standardne boje frižidera, već ćete moći da izaberete tačno onu boju koja se uklapa u cjelokupan dizajn kuhinje. 

Najbolje od svega je što vam je omogućen izbor različitih materijala, kao i boja pojedinačnih vrata kada kupujete ovaj frižider. Osim toga, možete kombinovati raspored polica i pregrada u unutrašnjosti. Dostupne promjenjive boje vrata su crna, srebrna, lila, nebesko plava, bež i bijela, koje će moći da se kombinuju sa materijalima saten-staklo, glam-staklo, čisto staklo, terakota metal, pravi nerđajući čelik i čelik-metal.

Foto: Samsung Bespoke

Duža svježina vaših namirnica

Samsung Bespoke frižider će olakšati pripremu hrane, jer će namirnice ostati duže svježe zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature frižidera. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće. Zahvaljujući tehnologiji Humiditi Fresh + unutar posebnog dijela u frižideru korisnik ima mogućnost da podešava nivo vlažnosti, stvarajući idealan ambijent za skladištenje različitog voća i povrća, čime se omogućava da ono ostaje hrskavo, svježe i sočno.

U cilju bolje organizacije skladištenja hrane, frižider ima fleksibilne fioke pomoću kojih korisnik može da unutrašnji prostor prilagodi po sopstvenoj želji. Bespoke frižideri sadrže dvostruki ledomat, odnosno uz obične kockice leda korisnicima su na raspolaganju i ledene mrvice koje brže rashlađuju piće. Ledene mrvice savršene su za pripremu koktela, frappea ili ledene kafe.

Foto: Samsung Bespoke

Bespoke frižideri donose Optimal Fresh + tehnologiju, koja omogućava da se poseban odjeljak dodatno podijeli na dvije zone koje se hlade na različitim temperaturama. Tako jedna zona može da bude hladnija i adekvatna za namirnice poput mesa i ribe, a druga manje hladna za preostalu hranu. Na kraju, korisnici pomoću jednog dodira na opciju Cool Select + mogu da promijene način rada hlađenja. Korisnik može da izabere opciju hladno (2°C), hladno (-1°C), meko zamrzavanje (-5°C) ili zamrzavanje (-15 ~-23°C) prema sopstvenim potrebama.

Bespoke frižider je dostupan i u Crnoj Gori, a za više informacija i narudžbine posjetite https://www.samsung.com/rs/refrigerators/bespoke-refrigerator.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

November 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930