Select Page

“The Freestyle” prvi prenosivi projektor na svijetu

“The Freestyle” prvi prenosivi projektor na svijetu

Foto: Samsung


Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila uređaj The Freestyle, prenosivi projektor za emitovanje sadržaja u pokretu. The Freestyle je prvi takav prenosivi projektor na svijetu koji donosi vrhunsko iskustvo gledanja omiljenih sadržaja i zabave za korisnike koji žele da prikazuju video sadržaj bez obzira gdje se nalaze. 

The Freestyle kombinuje mogućnosti ne samo projektora, nego i pametnog zvučnika, kao i ambijentalnog osvjetljenja u jedan lako prenosiv uređaj. Težak je ukupno 830 grama, a za razliku od konvencionalnih projektora, fleksibilno postolje Freestyle projektora omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikazivanje sadržaja visokog kvaliteta bilo gdje – na stolovima, podovima, zidovima ili čak plafonima.

The Freestyle dolazi s brojnim opcijama za kvalitet reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Navedene opcije omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran za bilo koju površinu, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz. Uz to, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čisti prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Isto tako, The Freestyle donosi i dvostruki pasivni radijator koji omogućava čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta. Što se tiče napajanja, The Freestyle je kompatibilan s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD kao i 50W/20V output ili više. Zbog toga korisnici mogu da ga ponesu sa sobom i koriste u hodu ili kad odu na kampovanje. Takođe, The Freestyle je prvi prenosivi ekran u svijetu koji može biti spojen na utičnicu za svijetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Foto: Samsung Freestyle

Više informacija na linku: https://www.samsung.com/rs/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/

PROČITAJTE JOŠ: Kako odabrati pametni telefon za sebe: Pet funkcija na koje treba obratiti pažnju

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031