Select Page

Samsung televizori – tehnologija koja vaš dom čini funkcionalnijim

Samsung televizori – tehnologija koja vaš dom čini funkcionalnijim

Foto: Samsung


Ukoliko ste razmišljali o kupovini novog televizora, onda je neizbježno da prvo istražite sve mogućnosti koje jedan televizor može da vam ponudi, a da bude kreiran baš po vašoj mjeri. Da li ćete izabrati televizor na osnovu dizajna, specifičnosti, funkcija, ili možda u odnosu na sve tri stvari istovremeno, ostaje na vama da razmislite. Kompanija Samsung neprestano iznenađuje inovacijama koje se prilagođavaju svakom korisniku ponaosob. U nastavku vam predstavljamo tri predloga najnovijih Samsung televizora za koje smo sigurni da će ostaviti snažan utisak i na vas.

Foto: Samsung The Frame

Sero – televizor koji se prilagođava vama

Sero televizor je specifičan zbog toga se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju. Pored standardnog horizontalnog položaja za gledanje televizijskog sadrzaja i filmova, moguće ga je i rotirati i vertikalno za mobilni sadržaji i aplikacije. Uspravno ili položeno, Sero televizor je tu da odgovori na svaku vašu trenutnu potrebu. Samo jedan dodir ekrana je dovoljan da se sadržaj sa mobilnog prenese na Sero televizor. Ako slušašate muziku ili gledate video na telefonu, Tap View će za sekundu prenijeti sadržaj. Sero se fenomenalno stapa sa svakim prostorom, a izborom ovog televizora učinićete da vaš dom predstavlja moderno mjesto dizajnirano po poslednjoj tehnološkoj modi.

Foto: Samsung The Sero

The Frame – slika i prilika

Ukoliko želite najnoviju tehnologiju i vrhunski adaptivni dizajn, Samsung The Frame je naš drugi predlog. Šta je to što čini ovaj televizor posebnim? Kompanija Samsung je u saradnji sa svjetski poznatim muzejima Viktorija i Albert, Prado i Luvrom, kreirala umjetničku biblioteku Art Store na ovom modelu televizora i učinila da njegovi korisnici, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor od svog doma mogu da naprave pravu umjetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih djela. Pored biblioteke Art Store, The Frame televizor zahvaljujući posebnom načinu rada Ambient mode omogućava i prikaz personalizovanih fotografija kada je isključen. Poznata umjetnička djela ili omiljene lične fotografije, ispuniće vaš ambijent dodatnom toplinom i učiniti da vrijeme koje provodite u njemu uz Frame televizor zaista bude posebno.

Foto: Samsung The Serif

The Serif – svestrani 360° dizajn

Kad vam kažemo da možete uživati u izgledu svog TV-a iz svakog ugla, ne mislimo samo na ekran. Serif izgleda jednako lijepo i sa prednje i sa zadnje strane, kao i iz profila, dekorativan je gdje god ga postavite. Serif će se elegantno uklopiti u prostor. Da, to znači da je ovaj televizor dizajniran i sa prednje i sa zadnje strane. Samsung The Serif svojim inovativnim dizajnom se uklapa u bilo koji enterijer. Odvojivo postolje na ovom televizoru omogućuje potpunu mobilnost i prilagođava se svakom prostoru, istovremeno ga čini elegantnim i prefinjenim. Dizajn u obliku velikog slova „I“ i tanak okvir čine Serif televizor upečatljivim i neprikosnovenim vladaocem vašeg enterijera. Više informacija o ovim televizorima možete pronaći na sajtu https://www.samsung.com/rs/lifestyle-tvs/

PROČITAJTE JOŠ: Šta sve možete sa Galaxy Watch4 pametnim satom

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031