Advertisement

Select Page

Samsung će imati instaliranu zaštitu ekrana na Galaxy S10 i S10 Plus

Samsung će imati instaliranu zaštitu ekrana na Galaxy S10 i S10 Plus

Foto: James Bareham / The Verge


Kupci novog Samsung Galaxy S10 i S10 Plus naći će na svom uređaju već instaliranu plastičnu zaštitu ekrana kada ga otpakuju počevši od 8. marta. Samsung je potvrdio da isporučuje S10 sa zaštitomna ekranu, što znači da ne morate odmah kupovati nešto što je kompatibilno sa ultrazvučnim senzorom otiska prsta. Ovo je samo osnovna zaštita ekrana – slično onome što OnePlus radi sa svojim telefonima, i to nije staklo, tako da će se vremenom ogrebati.

Samsung će prodavati dodatke za zaštitu ekrana za 29,99 dolara. Galaxy S10E neće imati ovu zaštitu na ekranu jer zbog svog ravnog ekrana, biće kompatibilan sa običnim zaštitama za ekran. Izgleda da Samsung to namjerno radi na modelima S10 i S10 Plus kako bi potrošačima omogućio brzo rješenje iz kutije.

Još uvijek postoji pometnja kada su u pitanju zaštite od kaljenog stakla za Galaxy S10. Nedavni video iz MKBHD potvrđuje da tradicionalni stakleni štitnici poput onih iz InvisibleShield neće dozvoliti da senzor otiska prsta pravilno funkcioniše.

Neke kompanije tvrde da će imati kompatibilne proizvode. Whitestone, koji proizvodi zaštite od kaljenog stakla koje se lijepi na ekrana pomoću LOCA lijepka i procesa sušenja UV svijetlom, kaže da je sertifikovan za Samsung najnovije telefone. Izgleda da staklene zaštite zaista mogu raditi ako su dovoljno tanki i zadovoljavaju specifikacije kompanije.

PROČITAJTE: Utisci sa Samsung Unpacked 2019 događaja

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up