Advertisement

Select Page

Profesionalne trke dronova će biti besplatne na Twitteru ove godine

Profesionalne trke dronova će biti besplatne na Twitteru ove godine

Ljubitelji sporta trke dronova moći će ove godine besplatno da gledaju preko Twitter stream-a. Dron Racing League (DRL), jedna od najvećih sportskih grupa, saopštila je danas da će četvrta sezona biti prikazana na Twitteru i kineskom video sajtu Youku od 11. avgusta, dostupno svima za gledanje. Trke će se takođe emitovati na NBC i NBCSN.

Ovo je malo odstupanje od prethodne strategije emitovanja DRL-a. Za posljednje tri sezone, grupa koja želi da pretvori trkačke dane u sljedeći NASCAR, potpisala je ugovore sa TV kanalima kao što su ESPN, Sky i Disney. Za prve tri sezone lige, navijači su mogli da gledaju online trke, ali samo ako su pretplaćeni na odgovarajućeg provajdera. S obzirom da je sezona DRL-a 2019. strimovana na Twitter-u i Youku-u besplatno, to više nije slučaj.

Generalni direktor DRL-a Nicholas Horbaczewski izjavio je da je napravljen prelazak kako bi se bolje došlo do sportske “mlade, digitalne izvorne” baze. “Tokom protekle tri godine, žalba broj jedan koju smo dobili od navijača je da trke nisu dostupne na velikoj platformi za prenos”

POGLEDAJTE JOŠ: Amazon tiho završava kontroverzne sporazume o cijeni sa prodavcima

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up