Advertisement

Select Page

Ne očekujte priključak za slušalice na Galaxy Note 10

Ne očekujte priključak za slušalice na Galaxy Note 10

Foto: OnLeaks


Vrijeme je da se počne govoriti o nadolazećem Samsung Galaxy Note telefonu, koji se obično najavljuje oko avgusta. Novost koja možda neće biti lako prihvaćena jeste da: 10. godišnjica Galaxy Note bi mogla biti ona u kojoj Samsung konačno isključuje priključak za slušalice za phablet liniju.

Prema Android Policiji, Samsung se možda sprema da objavi dvije veličine za Galaxy Note 10 – običan i manji uređaj (u svakom slučaju prema Noteovom standardu) – koji ne uključuje priključak za slušalice od 3,5 mm ili onaj posvećen Bixbiju. Početni izvještaji kažu da se na uređaju nalaze kapacitivna područja ili područja osjetljiva na dodir koja su teksturirana, možda slično načinu na koji je gumb za napajanje / senzor otiska prsta implementiran na Galaxy S10E.

Iako su ranije glasine ukazivale da je Samsung želio da eliminiše dugmad na Note 10, ažuriranje prvog izvještaja AP-a kaže da se fizička dugmad još uvijek mogu naći na Note 10 za podešavanje jačine zvuka. Pojavili su se i novi renderi, prikazujući ogroman ekran i repozicioniranu kameru pozadi.

Uklanjanje dugmadi je jedna stvar – Samsung je svejedno pokušavao da napravi sve na ekranu – ali uklanjanje priključka za slušalice bi bio kontroverzan potez za kompaniju koja je dugo vremena reklamirala ovu mogućnost protiv svojih konkurenata. A ako Note planira da zadrži svoj stilus, ipak će mu biti potreban slot za skladištenje S Pen-a.

Rano je da se glasine u ovom trenutku shvate previše ozbiljno, ali bi trebalo da saznamo više o uređaju narednih mjeseci. 7-og avgusta očekuje se događaj Unpacked kada će biti predstavljen Note 10.

PROČITAJTE JOŠ: Huawei odlaže lansiranje sklopivog Mate X-a

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up