Select Page

DR Trade slavi 30 godina uspješnog poslovanja

DR Trade slavi 30 godina uspješnog poslovanja

Foto: DR Trade


Siguran partner za odabir radnog prostora

U vrijeme pandemije naučili smo šta znači rad na daljinu i da u našim domovima napravimo male kancelarije od stila koje moraju biti udobne da bismo izdržali brojne online sastanke i bili skocentrisani. Ipak, ukoliko smo usko vezani za realni poslovni prostor, open space ili coworking, imamo veliki tim, najvažnije je da zaposlenima obijezbIJedimo komfor na poslu. Sve vodi ka tome da za uspješan rad moramo imati adekvatan radni prostor.

Na pitanje gdje zainteresovani kupci mogu da odaberu pravu stolicu i kancelarijski namještaj, da imaju garanciju na kupljene proizvode, znaju ko je proizvođač, i ko može da opremi prostor za najzahtjevnije klijente odgovor je jedan: kompanija DR Trade.

Trideset godina je prošlo od kako je DR Trade, mala porodična firma iz Podgorice, sa dvoje zaposlenih postala lider u prodaji kancelarijskog i specijalizovanog namještaja. Danas ova kompanija ima 20 zaposlenih, koji su u svakom momentu spremni da izađu na teren, obave mjerenja i predlože vam rješenje za vaš kancelarijski prostor. DR Trade je osnovan 1991. godine kada su supružnici Dragan i Zdenka Rabrenović ostali bez zaposlenja i odlučili da pokrenu privatni biznis. U svom veleprodajnom prostoru oni sa svojom djecom Anom i Matijom, koja su u potpunosti uključeni u posao, transformišu biznis u skladu sa svjetskim trendovima.

„Naš plan za narednih 30 godina je unapređenje poslovanja, prodaje i proizvodnje u skladu sa najnovijim trendovima i načinima. Proširićemo ponudu da bi nastavili da budemo sigurnu partner u odabiru radnog prostora.“ rekao je Dragan Rabrenović, vlasnik ove kompanije.

Govoreći o portfoliju i cijenama, u ovoj kompaniji ističu da u ponudi imaju preko 100 modela a da se cijene kreću od samo 30 eura pa do preko 2000 eura. Garancija koju imate za kupljene proizvode podrazumijeva zamjenu djelova po želji i potrebi kupca kao i repariranje stolica.

Ako želite ipak da vaš prostor ima stil i karakter, tu su poznati brendovi koje DR Trade zastupa za crnogorsko tržište među kojima su Herman Miller, Sitland, Luxy, Vitra, Rosetto, Brado, Ivvars, Diwar. Za kompletno opremanje kancelarijskih prostora, u veleprodaji ove kompanije možete zahtijevati podignute podove, pregradne zidove i kancelarijski namještaj više brendova (Frezza, Las Mobili, Colombini, GGA). Od skoro se i ergonomske kancelarijske stolice brenda Okamura nalaze u ponudi. Vanvremenska vrijednost dizajna i funkcionalnost stolica je osvojila klijente u svijetu, a dostupna je i kod nas.

Specijalizovani namještaj za laboratorije, banke, arhive kao i horeca i lounge program su najtraženiji posljednjih godina, a zadovoljni klijenti DR Trade su brojni (Glosarij, Voli, Cedis, Fidija, Zapad banka, CKB Banka, Čelebić, Ina CG).

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930