Select Page

Samsung soundbar zvučnici broj 1 u svijetu već 9 godina

Samsung soundbar zvučnici broj 1 u svijetu već 9 godina

Foto: Samsung

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje tržišta FutureSource Consulting. U novom izvještaju objavljenom 28. februara stoji da je Samsung prvi na tržištu soundbar zvučnika devetu godinu zaredom, sa tržišnim udjelom od 20,2 odsto i udjelom u obimu prodaje u ovoj industriji od 18,4 odsto u 2022. godini.

Samsung soundbar zvučnici, među kojima je i vrhunska Q-serija, rezultat su stručne izrade i finog podešavanja i odlikuju se moćnim i impresivnim kvalitetom zvuka, poboljšanom kompatibilnošću sa TV uređajima i elegantnim i modernim dizajnom. Funkcije kao što je prilagođavanje zvuka prostoru su dobile pohvale i korisnika i stručnjaka jer kalibriraju zvuk tako da se uklopi u akustička svojstva svakog prostora za neponovljiv doživljaj zvuka.

Da su Samsung soundbar zvučnici oduševili stručnjake i kritičare potvrđuje i činjenica da je AVForums izabrao model HW-Q990B za najbolji u klasi za 2022. godinu, a Newsweek prokomentarisao da model HW-S800B „stvara impresivan zvuk koji ispunjava cijelu prostoriju“ u tako kompaktnoj formi.

Samsung ove godine podiže svoju liniju soundbar zvučnika na još viši nivo uz savršen kinematografski zvuk i vrhunske audio funkcije koji osvajaju srca korisnika i ljubitelja kućnog bioskopa.

Samsung model HW-Q990C je vodeći soundbar zvučnik iz Q-serije uz impresivan 11.1.4-kanalni zvuk i Dolby Atmos audio. Dolazi sa najnovijom funkcijom Q-Symphony 3.0, koja analizira i obrađuje kanale sa glasovima i audio elemente da bi se dobio savršeno sinhronizovan zvuk na svim TV i soundbar zvučnicima. Takođe ima funkciju SpaceFit Sound Pro, koja kalibrira zvuke da se uklope u akustička svojstva svakog prostora, kao i funkciju Game Mode Pro, koja optimizuje zvuke po žanrovima igara za još veću vjernost stvarnosti kada se igra preko Samsung Gaming Huba.

„Samsung je posvećen ponudi najbolje kućne zabave u industriji koja ispunjava sve veće potrebe naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsjednik za Vizuelne Uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung soundbar zvučnici savršeno se uklapaju sa Samsung TV uređajima i predstavljaju vrhunac kinematografskog zvuka uz pametne audio funkcije i poboljšanu povezanost.“

Prema podacima firme Futuresource, globalno tržište soundbar zvučnika, koje bilježi stabilan rast od oko 5,7 odsto u posljednje tri godine, ostvarilo je prodaju 23,16 miliona jedinica u 2022. godini i očekuje se da dostigne prodaju od 26 miliona jedinica do 2025. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Unbox and Discover 2023: Wow doživljaj uz najnovije Samsung televizore

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031