Select Page

Kompletna Moto G7 linija procurila na web sajtu

Kompletna Moto G7 linija procurila na web sajtu

Do sada smo vidjeli veliki dio detalja o nadolazećoj liniji G7 kompanije Motorola preko FCC filinga koji su otkrili fotografije i specifikacije Moto G7 Power and Play. Međutim, skoro sve što se tiče ostatka linije G7 prošle noći je procurilo na internet stranici kompanije Brazil Brazil, koja je slučajno otkrila slike i specifikacije proizvoda. Stranice su brzo uklonjene, ali ne prije nego što su snimci i fotografije uočeni od strane CNET-a.

Sve četiri varijante G7 linije će imati tanke okvire, displeje sa urezima, priključke za slušalice i instaliran Android Pie. G7, G7 Play i G7 Power dolaze sa Snapdragon 632 procesorima, dok će G7 Plus biti opremljen Snapdragon 636 procesorom. G7 Plus takođe ima najbolje specifikacije kamera među G7 linijama, sa prednjom kamerom od 12 MP i dvije kamere u zadnjem dijelu (16 MP i 5 MP). G7 Power, sa svojim imenom, dolazi sa mnogo većom baterijom od 5.000mAh, u poređenju sa drugim uređajima sa 3.000 mAh baterijama.

Još nema informacija o cijeni ili dostupnosti, ali ćemo imati više detalja kada kompanija Motorola zvanično pokrene G7 liniju 7. februara.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up