Advertisement

Select Page

Google Duo video ćaskanje je sada dostupno na webu

Google Duo video ćaskanje je sada dostupno na webu

Google je počeo da uveliko objavljuje web verziju Google Duo video chat usluge. Duo je već dostupan na Android, iOS i Chromebook uređajima, ali proširena podrška za web olakšava korisnicima usluge da ćaskaju sa prijateljima i članovima porodice sa mnogo različitih uređaja.

Da biste počeli sa upotrebom Duo-a na webu, samo idite na https://duo.google.com. Ako ste već dobili Duo nalog i prijavljeni ste, vidjećete okvir za pretragu sa listom kontakata koji koriste Duo.

Duo web klijent je radio u Chrome-u (logično), Safari i Firefoxu ali Microsoftov Edge pretraživač na Windowsu nije podržan. Sa njim možete postaviti i video i glasovne pozive – ali osoba na drugom kraju mora biti registrovana na Duo da bi primila poziv.

Googleova usluga video ćaskanja nadživjela je aplikaciju Allo za razmjenu poruka koja je debitovala uz nju i pokazala se popularnijom. OnePlus je nedavno objavio da će duboko integrirati Duo kao preferiranu platformu za video chat na svojim telefonima. Što se tiče Allo-a, Google je juče potvrdio da će Google Assistant dovesti Android Messages uoči Allo-ovog gašenja.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up