Select Page

Sat koji te vodi do najbolje verzije tebe!

Sat koji te vodi do najbolje verzije tebe!

Foto: Samsung


Većina ljudi želi da sazna više o sebi kako bi postali svoja najbolja verzija. Upravo iz tog razloga je kreiran potpuno novi Galaxy Watch4, koji predstavlja saputnika na putovanju ka zdravijoj verziji svakog čovjeka. Serija Galaxy Watch4 nudi sveobuhvatan niz funkcija za praćenje zdravlja, potpuno nov operativni sistem i korisnički interfejs sa poboljšanim hardverskim performansama.

Zamislite ličnog asistenta koji svakodnevno prati vaš krvni pritisak, rad srca, mjeri nivo kiseonika u krvi, a da vi ne morate ni da mislite o tome. Upravo Galaxy Watch4 je opremljen revolucionarnim bioaktivnim senzorom 3-u-1, i koristi samo jedan čip koji precizno kontroliše tri moćna senzora zdravstvenih funkcija – optički puls, električno srce i analizu bioelektričnom impedansom. Novi Samsung BioActive Sensor prikazuje tjelesni sastav u realnom vremenu i obavještava korisnika dok radi na svojim zdravstvenim ciljevima.

Uz pomoć Galaxy Watch4 sada je moguće pratiti sve aktivnosti i fitnes rezultate na svom satu i mobilnom telefonu. Pametni sat mjeri korake, provjerava kalorije i ostaje na mreži pomoću GPS-a. Galaxy Watch4 detektuje fizičku aktivnost radi mjerenja korisnikove rutine i podržava više od 90 vježbi za precizniji izvještaj o treninzima.

Vježbanje je lakše u društvu!

Foto: Samsung Galaxy Watch4

Korisnik će uživati u svakom pređenom koraku sa prijateljima i porodicom zahvaljujući Galaxy Watch4 uređaju. Moguće je pratiti svoje korake i takmičiti se sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem platforme za dopisivanje uživo. Izazove prate prilagođene karakteristike i sistem bodovanja da bi vježbanje bilo zanimljivo, motivišuće i nagrađeno u društvu.

Nakon aktivnog dana, dobar odmor je neophodan

Novi pametni sat ne spava, čak i kad korisnik zaspe. Funkcija praćenja spavanja detektuje i vrši kompletnu analizu faza spavanja. Unapređene opcije mjerenja omogućavaju da korisnik provjeri nivo kiseonika u krvi i obrazac hrkanja. Osim toga, ukoliko se primjenjuju i najnovije informacije od Nacionalne fondacije za spavanje, obezbjeđuje se bolji kvalitet i duži period spavanja.

Ostani doslijedan svom stilu

Foto: Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 ima jednostavan dizajn sa pojednostavljenim Armor Aluminum metalnim okvirom. Obezbjeđuje vrhunski izgled i funkcionalnost treninzima i svakodnevnim zadacima. Korisnik može da izabere neki od ponuđenih kaiševa za sat, uključujući Hybrid kožni kaiš i Sportski kaiš, pa da kreira sopstveni izgled sata.

Moguće je izabrati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju svačijem ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Jednostavno je učiniti lice svog sata jedinstvenim pomoću AR emotikona koji odražavaju stil, dok animirana grafika prikazuje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Lijepo funcioniše sa svima

Galaxy Watch4 se isporučuje sa Samsung Wear OS, obezbjeđujući lako povezivanje sa Samsung Galaxy uređajima.  Za najbolje korisničko iskustvo preporuka je upariti Galaxy Watch4 sa novim Samsung Galaxy Z Fold3 pametnim telefonom. Ova kombinacija omogućava novu generaciju tehnologije na dlanu.

PROČITAJTE JOŠ: Pogledajte širu sliku! Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G su stigli u Crnu Goru

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

October 2021
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031