Select Page

Vaš novi najbolji kućni prijatelj – Samsung Jet usisivač

Vaš novi najbolji kućni prijatelj – Samsung Jet usisivač

Foto: Samsung


Zamislite da imate usisvač koji ne izbacuje prašinu kroz vazduh nazad u prostoriju, koji se lako čisti, a nema ni kabl koji vas neprekidno sputava. Usisivač koji ste zamislili zove se Jet 90E premium. Ovakav uređaj pretvara mrsku aktivnost u brzu i usputnu radnju koja vam više nikad neće teško padati.

Za početak, bez kablova

Prilikom izbora usisivača, dva najvažnija kriterijuma jesu praktičnost i funkcionalnost. Prije svega, svima nam je bitno da usisivač bude lak za korišćenje, ali i da posjeduje dovoljno veliku snagu tako da može da odoli svim izazovima pred koje ga stavimo. Baš takav je Jet 90E premium sa kojim se nećete uplesti u kabl jer radi na baterije, te će usisavanje predstavljati brz i lak proces, koji vam na dalje neće teško padati. Takođe, usisivač se može pohvaliti i Jet Cyclone tehnologijom, koja sveukupno broji 27 ulaza za vazduh, pomoću kojih optimizuje njegov protok, smanjuje gubitak usisne snage i odvaja sitne čestice prašine od vazduha. Još jedan od karakteristika je što ovaj usisivač podrazumijeva i petoslojni HEPA filtracijski filter, koji će osigurati da se u vaš prostor otpušta isključivo čist vazduh.

Foto: Jet 90E premium

Rješenje za svaku situaciju

Iako smo navikli da usisivačem skupljamo mrvice i prašinu sa tepiha i drugih podnih površina, Samsung Jet usisivač je odličan i za poliranje podova jer posjeduje rotirajuću četku Spinning Sweeper. Takođe, četku možete kombinovati i sa navlakom za brisanje od mikrovlakana ili sa jednokratnim vlažnim krpama. Easy clean tehnologija čini ovaj uređaj lakim za održavanje,  jer se posuda za prašinu, uključujući multiciklonski sistem, može jednostavno, lako i brzo rastaviti od cijevi, a onda potpuno oprati pod vodom i tako spremiti za narednu akciju.

Foto: Jet 90E premium

Estetika je važna

Nakon sređivanja doma, u najvećem broju slučajeva, usisivač odlažemo, odnosno skrivamo na mjestima gdje neće biti primjećen. Sa Samsung Jet usisivačem ne moramo brinuti oko pronalaženja prostora za odlaganje istog jer se, zahvaljujući svom dizajnu, savršeno uklapa uz svaki enterijer. Digitalni ekran putem kojeg provjeravamo status baterije i podešavamo snagu usisne moći, ujedno doprinosi i estetici samog usisivača, a i lakoći korišćenja. Takođe, veliki benefit jesu i baterije koje osiguravaju do 40 minuta nesmetanog čišćenja, što će biti sasvim dovoljno da, pomoću vrhunske tehnologije, na najlakši mogući način postignete najbolje rezultate. Uz  5 godina garancije koje dobijate prilikom kupovine uređaja, bezbrižnost i užitak u sređivanju su kompletni. Nakon svih pročitanih karakteristika, zasigurno ste poželjeli da bar jednom isprobate sve funkcije potencijalnog kućnog prijatelja, a da biste bili potpuno upućeni u sve njegove prednosti, više informacija pogledajte na sajtu: https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/stickhandy-vs15r8548s5/

PROČITAJTE JOŠ: Samsung televizori – tehnologija koja vaš dom čini funkcionalnijim

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Arhiva

January 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31